Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑυτόματο σύστημα θέρμανσης δεξαμενών ψευδάργυρου

Σύστημα θέρμανσης δεξαμενών Zink για τις γαλβανίζοντας εγκαταστάσεις καυτής εμβύθισης, σύστημα θέρμανσης σφυγμού υψηλής ταχύτητας

Σύστημα θέρμανσης δεξαμενών Zink για τις γαλβανίζοντας εγκαταστάσεις καυτής εμβύθισης, σύστημα θέρμανσης σφυγμού υψηλής ταχύτητας

  • Σύστημα θέρμανσης δεξαμενών Zink για τις γαλβανίζοντας εγκαταστάσεις καυτής εμβύθισης, σύστημα θέρμανσης σφυγμού υψηλής ταχύτητας
Σύστημα θέρμανσης δεξαμενών Zink για τις γαλβανίζοντας εγκαταστάσεις καυτής εμβύθισης, σύστημα θέρμανσης σφυγμού υψηλής ταχύτητας
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xly
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

 

Characterastics:

Με βάση τα χαρακτηριστικά του??????????? γαλβανίζοντας σχεδίου διαδικασίας, το pricinple όπως αυτό

Σύστημα θέρμανσης δεξαμενών Zink για τις γαλβανίζοντας εγκαταστάσεις καυτής εμβύθισης, σύστημα θέρμανσης σφυγμού υψηλής ταχύτητας 0

Η θέρμανση σφυγμού υψηλής ταχύτητας, ομοιόμορφη θέρμανση, υψηλή θερμική αποδοτικότητα, επεκτείνει τη ζωή της δεξαμενής ψευδάργυρου.

 

Σύστημα ελέγχου θέρμανσης, ολόκληρη η διαδικασία των σε πραγματικό χρόνο στοιχείων που ελέγχουν, διάγνωση ελαττωμάτων, συναγερμός. Εκτός από τον ψευδάργυρο υγρό 20%

 

Η χρήση του αερίου εξάτμισης για να θερμάνει τον ερχόμενο αέρα, κόστη καυσίμων μπορεί να μειωθεί από 10%.

 

 

Κύρια γραμμή δεξαμενών παραγωγής γαλβανίζοντας:

 

 

δεξαμενή 1.Galvanizing

1.1According το μέγεθος γεωμετρίας και παραγωγής απαιτήσεις του κομματιού προς κατεργασία που γαλβανίζεται, το μέγεθος του γαλβανισμού της κατσαρόλας (πλάτος ακρών πάχους × βάθους × πλάτους × μήκους ×), το στρογγυλό κατώτατο σημείο και στις στρογγυλές γωνιών, ο προσδιορισμός της χωρητικότητας ικανότητας ψευδάργυρου, υπολογίζει τη συνολική χωρητικότητα βάρους (με το φραγμό χάλυβα ενίσχυσης που απαιτείται από την πλευρά δοχείων ψευδάργυρου), το υλικό από την είναι xg-08. )

 

1.2Fabrication πρότυπα:

①Δεν είχε το υλικό για το μέρος κάμψεων και έντασης εάν κανένα σημάδι πληγής, όλη η ρωγμή συγκόλλησης πρέπει να είναι φύση, η επίπεδη και ευθεία, μηχανική δύναμη σωστή αυτό δεν επιτρέπεται.

②Το welting σχεδιάγραμμα ρωγμών και η υλική ένωση πρέπει να εκτελέσουν την άκρη-ένωση JB/ZQ4000.3-86 και ενώνοντας στενά αξιολογήστε τα πρότυπα της Δημοκρατίας της Κίνας.

③Η δοκιμή ρωγμών συγκόλλησης εκτελεί τα μη καταστρεπτικά πρότυπα δοχείων πίεσης JB4730-94 της Δημοκρατίας της Κίνας.)

 

θέρμανση δεξαμενών 2.Galvanizing

2.1 τεχνικές παράμετροι του γαλβανισμού του φούρνου

Το σύστημα αποτελείται από να θερμάνει το φούρνο, καίγοντας σύστημα, σύστημα ελέγχου και ούτω καθεξής. Ενέργεια θέρμανσης για το βαρύ πετρέλαιο φούρνων ή το φυσικό αέριο, αυτόματος έλεγχος της ροής καυσίμων, καλύτερος έλεγχος της θερμοκρασίας στο φούρνο έτσι ώστε η θερμοκρασία της υγρής πιό ομοιόμορφης σταθερότητας ψευδάργυρου.).

2.2 Demension

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις μεγέθους και παραγωγής γεωμετρίας του κομματιού προς κατεργασία που γαλβανίζεται, το μέγεθος του γαλβανισμού της κατσαρόλας (πλάτος ακρών πάχους × βάθους × πλάτους × μήκους ×), παραδείγματος χάριν: Γαλβανίζοντας δεξαμενή 7000×1200×2200mm (L×W×D), σώμα φούρνων (τραχύ): 9000×3200×1800mm

 

2.3 τεχνική παράμετρος

Υγρή θερμοκρασία εργασίας ψευδάργυρου (℃) 435-450 ±2

Θερμοκρασία φούρνων (σωλήνας) (℃) ≤650

Θερμοκρασία τοίχων φούρνων (℃) ≤50

Ανοχή διακύμανσης θερμοκρασίας (℃): ±2

Ομοιομορφία θέρμανσης του σώματος φούρνων (℃): ±2

Αριθμός καυστήρων (μονάδα): 2units, 450KW/units, κατανάλωση: 30 κλ/ώρα

 

2.4 άλλοι παράμετρος

Όλοι οι explosionproof λαμπτήρες που ανάβουν τη σήραγγα)

 

2.5 τεχνική απόδοση)

Παραδείγματος χάριν: Γαλβανίζοντας δεξαμενή 7000×1200×2200mm (L×W×D)

9000×3200×1800mm (σώμα φούρνων (τραχύ): 9000×3200×1800mm

Ικανότητα παραγωγής: 20000 τόνοι/έτος

Ικανότητα ψευδάργυρου στη δεξαμενή: 282 τόνοι)

Θερμοκρασία εργασίας του υγρού ψευδάργυρου: 435-450 ℃

Θερμοκρασία φούρνων (σήραγγα πυρκαγιάς): 580 - 620℃

Αυξανόμενη ταχύτητα πλήρους ισχύ θερμοκρασίας: 60 ~ 200 ℃/h, μπορούν να ρυθμιστούν αυτόματα σύμφωνα με τη ρύθμιση της καμπύλης

Τρόπος καπνού: χρησιμοποιώντας έναν ανεμιστήρα εξάτμισης καπνού, σύμφωνα με την πίεση φούρνων, ταχύτητα ελέγχου συχνότητας εναλλασσόμενου ρεύματος.

 

2.6 κύρια μέρη του φούρνου

a.Steel δομή για το φούρνο

Συμπεριλαμβανομένου του κοχυλιού φούρνων, της πυρίμαχης ενότητας βαμβακιού, των καλυμμάτων πυρκαγιάς, και άλλων υλικών

b. Δομή φούρνων:)

Η δομή του πλευρικού τοίχου φούρνων: το κατώτατο σημείο του σώματος φούρνων και η εσωτερική κοιλότητα της τυποποιημένης τεκτονικής τούβλου, με κοχύλι φούρνων συγκόλλησης πιάτων χάλυβα 6mm το παχύ στη δομή, η κοιλότητα μεταξύ του πιάτου σομπών είναι γεμισμένη ίνα υάλου, το κοχύλι φούρνων αποτελείται από την ενίσχυση χάλυβα.

 

 

Δομή φούρνων: θέστε τον καυστήρα υψηλής ταχύτητας και στις δύο άκρες της μονομερούς διαγώνιας ρύθμισης του γαλβανισμού της δεξαμενής, μέθοδος εξαγωγής καπνού χρησιμοποιώντας το κατώτατο σημείο του κεντρικού καπνού.

Η συσκευή ανακούφισης πίεσης σχεδιάζεται για τη σήραγγα καπνού και τον τοίχο φούρνων, οι οποίοι μπορούν γρήγορα να ανακουφίσουν την πίεση του φούρνου. )

Η γαλβανίζοντας δεξαμενή υποστηρίζεται από ένα τηγάνι δομών χάλυβα για να ελέγξει την παραμόρφωση.)

Θέστε τη συσκευή συναγερμών διαρροής ψευδάργυρου, και το κοίλωμα συλλογής διαρροής ψευδάργυρου.)

 

 

3.Temperature σύστημα ελέγχου

3.1The η θερμοκρασία του φούρνου μετριέται από το θερμοηλεκτρικό ζεύγος και η θέτοντας θερμοκρασία του PLC (ή του μετρητή ελέγχου θερμοκρασίας) συγκρίνεται με τη λειτουργία PID του μετρητή ελέγχου θερμοκρασίας (ή του PLC), και το αντίστοιχο σήμα σφυγμού είναι παραγωγή για να ελέγξει την αεροβαλβίδα κάθε καυστήρα.

 

4.Air σύστημα σχεδίου διαδρομών

Η χρήση του αερίου εξάτμισης για να θερμάνει τον ερχόμενο αέρα, κόστη καυσίμων μπορεί να μειωθεί από 10%.

 

 

5.The αυτόματο σύστημα ελέγχου για το φούρνο

Το βασικό σύστημα αυτοματοποίησης του φούρνου περιλαμβάνει δύο μέρη: αυτοματοποίηση οργάνων και ηλεκτρική αυτοματοποίηση. Αποτελείται από την ανθρώπου-μηχανής διεπαφή (HMI), PLC, όργανο τομέων, ελεγκτής θερμοκρασίας, βαλβίδα ελέγχου ροής και ούτω καθεξής. Το σύστημα ελέγχου διαιρείται σε δύο τρόπους: χειρωνακτικός και αυτόματος.

 

Η σόμπα διαιρείται σε 2 ζώνες, θερμοηλεκτρικό ζεύγος τύπων δύο Κ, κάποιο είναι θερμοηλεκτρικό ζεύγος ελέγχου θερμοκρασίας, άλλο είναι για την ανίχνευση και τη σύγκριση αυτής της περιοχής η γαλβανίζοντας δεξαμενή έχει το θερμοηλεκτρικό ζεύγος τύπων δύο Κ για να ανιχνεύσει τη θερμοκρασία του υγρού ψευδάργυρου. η λειτουργία ελέγχου είναι να ελεγχθεί η θερμοκρασία φούρνων για να πάρει τη σωστή θερμοκρασία του υγρού ψευδάργυρου, όταν εισάγει αυτόματα η θερμοκρασία της υγρής θερμοκρασίας ψευδάργυρου κοντά στη θερμοκρασία στόχων, το σύστημα τον κρατικό τρόπο ψύξης ή θέρμανσης (αυτόματη διόρθωση της καθορισμένης θερμοκρασίας φούρνων), η θερμοκρασία του υγρού ψευδάργυρου αργά κοντά στη θερμοκρασία στόχων, αποτρέψτε αποτελεσματικά την επίδραση αδράνειας της θερμοκρασίας. Αφ' ετέρου, όταν αρχίζει να μειώνεται η θερμοκρασία του υγρού ψευδάργυρου, και η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από ορισμένη σειρά θερμοκρασίας, το σύστημα θα μεταπηδήσει αυτόματα στον τρόπο θέρμανσης (η θερμοκρασία φούρνων διορθώνεται αυτόματα) και θα επαναλάβει την ανωτέρω διαδικασία. Ολόκληρο το σύστημα ελέγχου συμπληρώνεται από τον έλεγχο ελέγχου πίεσης φούρνων, πίεσης καυσίμων και πίεσης αέρα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu XinLingYu Intelligent Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr Wu

Τηλ.:: +8613665117920

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα